Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Svíčková z Tater

fotka Svíčková z Tater
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Svíčková z Tater:

dle potřeby: vývar  | dle chuti: pepř mletý a sůl  | 150 g žampióny  | 1 sklenička brusinky  | 40 g mouka hladká  | 150 g smetana kysaná  | 2 ks cibule  | 1 dl víno bílé  | 1 citron  | dle potřeby: olej  | 900 g svíčková hovězí  | 1 lžíce kapary

Postup přípravy receptu Svíčková z Tater:

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme. Maso vyjmeme a dáme do tepla. Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, na plátky pokrájené žampióny, kapary, promícháme, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, přidáme maso a krátce podusíme. Přidáme smetanu a víno a necháme provařit. Maso podáváme přelité šťávou a ozdobené plátkem citronu s brusinkovým kompotem a houskovými knedlíky.



Fotky receptu Svíčková z Tater:

Svíčková z Tater
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Svíčková z Tater
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !