Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.07. 2025
Dnes má svátek Olga
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sýrové preclíky k čaji

fotka Sýrové preclíky k čaji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Sýrové preclíky k čaji:

560 g polohrubé mouky  | 280 g strouhaného ementálu  | 280 g másla nebo rostlinného tuku  | 40 g amonia  | 3 dl mléka  | 2 lžíce soli  |  vejce na potření

Postup přípravy receptu Sýrové preclíky k čaji:

V mouce rozmícháme sýr, rozdrobíme máslo, přidáme v mléce rozmíchané amoniuma sůl, zamícháme a vypracujeme ne příliš tuhé těsto, které necháme asi 2 hodiny odpočívat. Potom těsto na pomoučeném vále rozválíme na plát asi půl centimetru, preclíkovou formičkou vykrajujeme preclíky, povrch potřeme vejcem, položíme na plech a upečeme. Preclíky vydrží dlouho, proto je můžeme upeci i do zásoby. Těsto však nesmí být tuhé.


Fotky receptu Sýrové preclíky k čaji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sýrové preclíky k čaji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !