Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tangová buchta

fotka Tangová buchta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Tangová buchta:

6 Ks vajec  | 300 g cukr  | 200 g polohrubá mouka  | 0,5 dcl voda  | 0,5 dcl olej  | 2 ks šlehačky  | 2 ks ztužovač šlehačky  | 2 ks zakysaná smetana  | 1 l voda  | 2 ks pudinky vanilkový  | 1 ks tang pomeranč

Postup přípravy receptu Tangová buchta:

Na korpus do mísy nasypeme cukr mouku přidáme 6 vajec vodu a olej a důkladně prohněteme. Vylijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme při cca 150 st v předehřáté troubě do zrůžovění.

Dále ušleháme šlehačky se ztužovačem do tuha, smíchat zakys. smetany a touto hmotou potřít mírně vychladlý korpus celý.

Po potření uvaříme 2 pudinky ve vodě s tangem, necháme mírně vychladnout a nalijeme jako horní vrstvu. Lijeme opatrně nejlépe přes lžíci a z malé výšky po celé délce. Necháme vychladit v ledničce.

Je to delikatesní záležitost a nejlépe chutná až na 2 den až korpus nasákne trochu vláhy. DOPORUČUJI!


Fotky receptu Tangová buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tangová buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !