Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tatarka

fotka Tatarka
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Tatarka:

100 g majonézy  | 2 - 3 lžíce bílého jogurtu  | 2 lžíce smetany  | 1 lžíce bílého vína  | 1 lžička hořčice  | 1 lžička sterilovaných hub  |  petrželka  |  pažitka  | kousek sterilované okurky  | kousek cibule  | 1/4 lžičky sardelové pasty  |  citronová šťáva  |  mletý pepř  |  cukr  |  sůl  | kousek citronové kůry

Postup přípravy receptu Tatarka:

Majonézu rozmíchejte s jogurtem, smetanou, vínem, hořčicí a citrónovou šťávou, přidejte jemně sekané houby, pažitku, petrželku, drobně pokrájenou cibuli a okurku, jemně strouhanou kůru z dobře omytého citrónu, sardelovou pastu a dobře promíchejte. Omáčku nepatrně oslaďte, přisolte a okyselte.


Fotky receptu Tatarka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tatarka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles