Vložil: | Katyakaty |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Tatarský biftek z hovězího masa:
25 dkg hovězího zadního
| 1 cibule
| ostrý kečup
| worcester
| hořčice
| 1 žloutek
| pepř
| sůl
| Na topinky:
| olej nebo sádlo
| česnek
Postup přípravy receptu Tatarský biftek z hovězího masa:
Maso odblaníme a umeleme najemno. Nakrájíme najemno cibuli(větší), dáme do mísy s masem, přidáme žloutek, hořčici, sůl a pepř, přikápneme trochu worcesteru. Směs dobře promícháme a podle chuti přisolíme nebo okořeníme pepřem. Topinky: Nakrájený chleba dáváme do rozpáleného tuku a osmahneme dozlatova. Topinka by neměla být na krajích spálená ale zlatá. Takovou topinku osolíme, potřeme česnekem. Nato namažeme tatarák podle chuti.
Fotky receptu Tatarský biftek z hovězího masa:
Fotky vložil: Vlamape,mikejla,sylver,evabel,tajnostii