Vložil: | Danysek |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Telecí steak ženevský:
500 g telecí kýty
| 1 ks květák
| 100 g šunky
| 60 g ementálu
| 40 g oleje
| 40 g másla
| sůl
Postup přípravy receptu Telecí steak ženevský:
Nakrájíme z kýty řízky, naklepeme, nařízneme a osolíme. Květák uvaříme ve slané vodě a necháme okapat. Telecí plátky pečeme na rozpáleném oleji asi 4 minuty. Pak jednotlivé porce masa přikryjeme kouskem vařeného květáku, pak plátkem šunky a nakonec dáme plátek ementálu. Přelijeme máslem a v troubě zapečeme. Podáváme se smaženými brambory a zeleninou.
Fotky receptu Telecí steak ženevský:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!