| Vložil: |  Danysek |  
    | Porcí: | 4 |  
    | Doba přípravy: |  50 min |  
    | Hodnocení: |  Žádné hodnocení  |  
    | Počet hodnocení: |  0  |  
   
 | 
 | 
Použité suroviny receptu Telecí steak ženevský:
500 g telecí kýty
 | 1 ks květák
 | 100 g  šunky
 | 60 g ementálu
 | 40 g oleje
 | 40 g másla
 |  sůl
Postup přípravy receptu Telecí steak ženevský:
Nakrájíme z kýty řízky, naklepeme, nařízneme a osolíme. Květák uvaříme ve slané vodě a necháme okapat. Telecí plátky pečeme na rozpáleném oleji asi 4 minuty. Pak jednotlivé porce masa přikryjeme kouskem vařeného květáku, pak plátkem šunky a nakonec dáme plátek ementálu. Přelijeme máslem a v troubě zapečeme. Podáváme se smaženými brambory a zeleninou.
 
Fotky receptu Telecí steak ženevský: 
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!