Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Teplé housky

fotka Teplé housky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Teplé housky:

4 housky  | 1 pol. cibule  | 4 lž plnotučné hořčice  | 4 lž sladkého kečupu  | 4 plátky tvrdého sýra ( možno i nízkotučného)  | 4 kolečka měkkého salámu či šunky

Postup přípravy receptu Teplé housky:

Housky podélně rozřízneme, namažeme hořčicí a poklademe cibuli nakrájenou na kolečka. Na cibuli dáme kolečko salámu a pomažeme kečupem, na kečup dáme plátek sýra a na sýr položíme zase 2 - 3 kolečka cibule a vrchní díl housky zespoda zase pomažeme tenoučkou vrstvou hořčice a přiklopíme na připravenou housku pomazanou stranou. Takto připravené housky dáme na 20 vteřin ohřát do mikrovlnné toruby a poté ihned podáváme. Je to velice dobré, jistě si tuto rychlou svačinku zamilujete. Místo housek můžete použít toustový chléb, či rohlík nebo bagetku, ale i s chlebem je to velice dobré, důležité je aby výsledné sendviče byly při podávání teplé. Dobrou chuť


Fotky receptu Teplé housky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Teplé housky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !