Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Těsto na koblihy

fotka Těsto na koblihy
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Těsto na koblihy :

500 g polohrubá mouka  | 40 g droždí  | 1/4 l sladká smetana  | 5 ks žloutky  | 125 g máslo  | 2 lžíce moučkový cukr  | 1 lžíce rum

Postup přípravy receptu Těsto na koblihy :

Z droždí, několika lžic teplé vody a lžičky cukru připravíme kvásek. Mouku smícháme s cukrem, vmícháme vykynutý kvásek, smetanu, v níž jsme rozšlehali žloutky, rum a nakonec vmícháme změklé máslo. Vypracujeme středně tuhé těsto, posypeme moukou, přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě kynout asi 2 hodiny. Dále se řídíme konkrétním receptem. Připravené koblihy smažíme ve vyšší vrstvě tuku po obou stranách dozlatova.













Fotky receptu Těsto na koblihy :

Těsto na koblihy
Těsto na koblihy
Těsto na koblihy
Těsto na koblihy
Těsto na koblihy
Těsto na koblihy
Těsto na koblihy
Těsto na koblihy
Těsto na koblihy
Těsto na koblihy
Fotky vložil: Natural,Mangovka,MichelePrg,uschi3,uznevim 
Hodnocení receptu Těsto na koblihy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !