Postup přípravy receptu Těsto na pizzu k zamražení:
Ve velké míse rozpustíme droždí s cukrem a necháme 10 minut stát. Přidáme 3 lžíce oleje, postupně 800 g hladké mouky a zpracováváme těsto tak dlouho, až se přestane lepit na stěny mísy. Na pomoučeném vále ještě asi 5 minut vypracováváme těsto, aby bylo pružné a hladké. Potom ho necháme kynout v míse vytřené olejem asi 1hodinu. Těsto znovu propracujeme a rozdělíme na tři díly. Z každého dílu vytvoříme bochánek a necháme je asi 15 minut pod utěrkou odpočinout. Trouba předehřejeme na 230-240 °C. Koule rozválíme na tři placky o průměru asi 35 cm. Dáme je na plech, potřeme olejem a v troubě pečeme v dolní části 12-15 minut. Pokud se během pečení utvoří na povrchu těsta puchýře, propíchneme je vidličkou. Hotové korpusy necháme vystydnout, zabalíme do mikrotenových sáčků a dáme do mrazničky, kde tyto korpusu vydrží až 3 měsíce. Po rozmrazení pizzy potřeme olejem, poklademe na ně různé suroviny dle chuti a krátce zapečeme.