Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstovinový nákyp

fotka Těstovinový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Těstovinový nákyp :

250 g těstovin  | 1 cuketa  | 2 vejce  | 500 g rajčat  | 150 g tvrdého sýra  | 1 svazek cibule  | 1 lžička bazalky  | špetka soli a pepře  | 75 g žampiónů  | 250 ml smetany  | 250 g měkkého salámu  | 150 g jogurtu  | 1 svazek petrželky

Postup přípravy receptu Těstovinový nákyp :

Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Salám oloupeme a nakrájíme na podlouhlé proužky. Cuketu omyjeme, oloupeme a nakrájíme rovněž na proužky. Rajčata rozkrájíme na kostičky. Houby nakrájíme na plátky. Cibuli na kolečka a petrželku nasekáme najemno. Smetanu rozmícháme s jogurtem a vejci, přidáme petrželku a bazalku a pikantně ochutíme solí a pepřem. Vmícháme 2/3 strouhaného sýra. Vařené těstoviny prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Těstoviny, zeleninu a salám postupně vrstvíme do velké zapékací mísy a zalijeme jogurtem s vejci a smetanou. Povrch posypeme zbylým sýrem. Pečeme dokud se sýr neroztaví a nezezlátne.


Fotky receptu Těstovinový nákyp :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstovinový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !