Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Těstoviny se špenátovou omáčkou a salámem

fotka Těstoviny se špenátovou omáčkou a salámem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Těstoviny se špenátovou omáčkou a salámem:

500 g těstovin  | 2 ks cibule  | 2 stroužky česneku  | 4 lžíce másla  | 500 g mraženého špenátu  | 200 ml smetany  | 1 lžíce mleté sladké papriky  | 100 g měkkého salámu  | špetka soli

Postup přípravy receptu Těstoviny se špenátovou omáčkou a salámem:

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na rozehřátém másle. Přidáme na kousky nakrájený zmražený špenát, přidáme nastrouhaný česnek, osolíme a zasypeme paprikou. Necháme dusit a občas zamícháme. Mezitím si nakrájíme salám na kostičky, salám poté přidáme ke špenátu. Poté vlijeme do ke špenátu smetanu, dobře promícháme a necháme dusit. Mezitím si uvaříme těstoviny dle návodu na obalu v mírně osolené vodě, scedíme, necháme odkapat, rozdělíme na talíře a zalijeme připravenou omáčkou.


Fotky receptu Těstoviny se špenátovou omáčkou a salámem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstoviny se špenátovou omáčkou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !