Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.02. 2025
Dnes má svátek Hynek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tiramisu s žervé

fotka Tiramisu s žervé
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 33

Použité suroviny receptu Tiramisu s žervé:

300 g Sýr Žervé bez příchuti nebo Lučina  | 2 balení dětských piškotů  | 500 ml smetany ke šlehání  | 1 vanilkový cukr  | 1 ztužovač šlehačky  | 100 ml rumu  | 200 ml silné rozpustné černé kávy  |  holandské kakao na posypání

Postup přípravy receptu Tiramisu s žervé:

Žervé smícháme s vanilkovým cukrem. Ušleháme smetanu se ztužovačem a smícháme ji se Žervé. Dortovou formu vyložíme alobalem. Kávu smícháme s rumem a do směsi namáčíme piškoty, kterými vyložíme dno formy. Přikryjeme ji vrstvou krému a na ni vkládáme další namočené piškoty. Tak pokračujeme, dokud ám stačí krém. Poslední vrstva má být vrstva krému. Hotové tiramisu dáme na 4 a více hodin do ledničky. Před podáváním posypeme holandským kakaem.


Fotky receptu Tiramisu s žervé:

Tiramisu s žervé
Tiramisu s žervé
Tiramisu s žervé
Tiramisu s žervé
Tiramisu s žervé
Tiramisu s žervé
Tiramisu s žervé
Tiramisu s žervé
Tiramisu s žervé
Tiramisu s žervé
Tiramisu s žervé
Tiramisu s žervé
Tiramisu s žervé
Fotky vložil: hlouskova,BADAČA,evabel,oko,cudovluc 
Hodnocení receptu Tiramisu s žervé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !