Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.03. 2025
Dnes má svátek Bedřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tmavý jablkový koláč

fotka Tmavý jablkový koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Tmavý jablkový koláč:

30 dkg jablek  | 15 dkg krupicového cukru  | 15 dkg hrubé mouky  | 100 ml olivového oleje  | 10 dkg vlašských ořechů  | 3 vejce  | sáček vanilkového cukru  |  prášek do pečiva  | 2 lžíce kakaa  | z jednoho citrónu kůra  | 400 ml zakysané smetany  | 10 dkg čokolády na vaření  |  tuk na vymazání  |  hrubá mouka na vysypání formy

Postup přípravy receptu Tmavý jablkový koláč:

Ve velké míse metlou ušleháme vejce. Přidáme oba cukry, kakao, nasekané vlašské ořechy, nastrouhanou citrónovou kůru a vše ušleháme do pěny. Potom přidáme hrubou mouku s kypřícím práškem. Vsypeme oloupaná, jádřinců zbavená a nastrouhaná jablka a vařečkou vše důkladně utřeme dohromady. Remosku vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou, vlijeme těsto a špachtlí je rozetřeme do roviny. Pečeme asi 30 minut, vypneme remosku, necháme koláč vychladnout a vyklopíme. Nakonec tmavý jablkový koláč potřeme vrstvou zakysané smetany a ozdobíme cákanci rozpuštěné čokolády.



Fotky receptu Tmavý jablkový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tmavý jablkový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !