Vložil: | radio11 |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 24 |
|
|
Použité suroviny receptu Toast s hovězím masem, majonézou, cibulí a pórkem:
4 str. česneku
| 1 velká červená cibule
| 300 g ml. zadního hovězího masa
| 1 lžička worchestru
| 3 lžíce sladkého kečupu
| česnek
| na ozdobu pórek
| sůl a pepř bílý i černý
| 6 krajíců chleba
| olej
| sladká paprika
| chilli
Postup přípravy receptu Toast s hovězím masem, majonézou, cibulí a pórkem:
Hovězí maso umeleme. Promícháme jej s majonézou, pepřem, solí a nasekanou chilli paprikou. Necháme odležet v chladu asi 30 minut.
Cibuli a česnek jemně nakrájíme. Nať pórku nakrájíme na kolečka.
Krajíčky chleba opečeme na oleji. Topinky potřeme stroužkem česneku.
V pánvi necháme na oleji zpěnit cibulku a česnek. Vložíme mleté hovězí maso a dusíme doměkka. Když šťáva vysmahne, dochutíme směs kečupem a worcestrem. Podle chuti ještě vmícháme mletý bílý pepř, sladkou mletou papriku, chilli koření a podle potřeby přisolíme. Zdobíme pokrájeným pórkem.
Fotky receptu Toast s hovězím masem, majonézou, cibulí a pórkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!