Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tokáň na majoránce

fotka Tokáň na majoránce
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tokáň na majoránce:

1 kg předního hovězího masa bez kosti  | 300 g slaniny  | 100 g sádla  | 3 ks cibule  | 1 konzerva rajského protlaku  | 200 ml bílého vína  | 500 ml kysané smetany  |  majoránka  |  mletý černý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Tokáň na majoránce:

Na sádle rozškvaříme slaninu a oloupanou nadrobno nakrájenou cibuli a opečeme do zlatova. Přidáme na proužky nakrájené maso, rajský protlak, opepříme, osolíme, podlejeme vínem a dusíme doměkka. Na závěr přidáme smetanu a majoránku a tokáň na majoránce podle chuti dosolíme a dochutíme.


Fotky receptu Tokáň na majoránce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tokáň na majoránce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík