Vložil: | jit |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 26 |
|
|
Použité suroviny receptu Tradiční hovězí guláš:
600 g předního hovězího masa nebo kližky
| 200 g cibule
| 60 g sádla
| 10 g sladké papriky
| 1 malý rajčatový protlak
| 5 dl hovězího vývaru
| sůl
| česnek
| kmín
| majoránka
| celý pepř
| citronová kůra
Postup přípravy receptu Tradiční hovězí guláš:
Maso odblaníme a nakrájíme na kousky. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova, přidáme pokrájené maso a opečeme. Zaprášíme paprikou, přidáme rajčatový protlak a opět osmahneme. Pak zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme nastrouhaným česnekem, třemi zrnky pepře, kmínem a citronovou kůrou. Vše dusíme. Měkké maso vyjmeme, šťávu přecedíme, zahustíme hladkou moukou a dochutíme rozdrcenou majoránkou.
Fotky receptu Tradiční hovězí guláš:
Fotky vložil: Natural,katyakaty,piskotik,ronecek,Mangovka,vebaveba,VendaD,damami