Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 11.05. 2025
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trdlovec

fotka Trdlovec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Trdlovec:

225g másla  | 1 balíček vanilkového cukru  | 175g řepného sirupu  | 1 lžička skořice  | 5 vajec  |  kypřící prášek  | 2cl Rumu  | 225g mouky  | 25g Solamylu  |  špetka soli  |  trocha citronové šťávy  | Poleva:  | 100g čokolády na vaření  | 30g moučkového cukru  | 1 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy receptu Trdlovec:

Utřeme máslo, vanilkový cukr, sirup, skořici a 2 vejce. Potom smícháme 3 žloutky s rumem a přidáme mouku, solamyl a prášek do pečiva. Z bílků, špetky soli a trošky citrónové šťávy vyšleháme tuhý sníh. Vymastíme formu.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. 2 lžíce těsta rovnoměrně rozprostřeme na dno formy a pečeme asi 10 minut. Postup zopakujeme - po třetí vrstvě formu podložíme plechem a troubu nastavíme na 175 stupňů. Dopečeme. Trdlovec necháme vychladnout.
Poleva: nejprve rozpustíme ve vodní lázni čokoládu. Potřeme jí řezy. Poté smícháme moučkový cukr s horkou citrónovou šťávou. Polevou ozdobíme dort.


Fotky receptu Trdlovec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Trdlovec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !