Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska na pivu

fotka Treska na pivu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Treska na pivu:

750 g filé z tresky  | 2 cibule  | 30 g másla  | 1 bobkový list  |  tymián  |  petrželová nať  | 5 kuliček pepře  |  sůl  |  mletý pepř  | 250 ml černého piva

Postup přípravy receptu Treska na pivu:

Nadrobno nakrájenou cibuli lehce osmažíme na másle a rozestřeme na dno pekáče. Na ni rozložíme osolené filé nakrájené na kousky. Přidáme bobkový list, trochu tymiánu a nasekané petrželky, celý pepř, osolíme, opepříme mletým pepřem a zalijeme pivem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Pak šťávu slijeme a zahustíme kukuřičnou moukou rozmíchanou v trošce vody. Přivedeme k varu za stálého míchání a rybu omáčkou přelijeme. Podáváme s vařenými bramborami.


Fotky receptu Treska na pivu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska na pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !