Vložil: | veroka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Treska na pivu:
750 g filé z tresky
| 2 cibule
| 30 g másla
| 1 bobkový list
| tymián
| petrželová nať
| 5 kuliček pepře
| sůl
| mletý pepř
| 250 ml černého piva
Postup přípravy receptu Treska na pivu:
Nadrobno nakrájenou cibuli lehce osmažíme na másle a rozestřeme na dno pekáče. Na ni rozložíme osolené filé nakrájené na kousky. Přidáme bobkový list, trochu tymiánu a nasekané petrželky, celý pepř, osolíme, opepříme mletým pepřem a zalijeme pivem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Pak šťávu slijeme a zahustíme kukuřičnou moukou rozmíchanou v trošce vody. Přivedeme k varu za stálého míchání a rybu omáčkou přelijeme. Podáváme s vařenými bramborami.
Fotky receptu Treska na pivu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!