Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.10. 2024
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska po mlynářsku

fotka Treska po mlynářsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Treska po mlynářsku:

4 ks aljašské tresky  | 60 g másla  | 2 ks citrony  |  hladká mouka na obalení  |  olej na smažení  |  petrželová nať na posypání  |  šťáva z 1 citronu  |  sůl dle chuti

Postup přípravy receptu Treska po mlynářsku:

Tresku důkladně očistíme, omyjeme a osušíme. Dobře ji osolíme, pokapeme štávou a asi 20 minut necháme odležet. Proležené ryby obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji v pánvi je z obou stran opečeme dozlatova. Opečené maso přendáme do pekáčku. Poklademe vločkami másla, plátky citronu a vložíme do trouby. Při 190 stupních je dopékáme 15-20 minut. Pečené ryby podáváme posypené sekanou petrželkou.


Fotky receptu Treska po mlynářsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska po mlynářsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky