4 ks aljašské tresky
| 60 g másla
| 2 ks citrony
| hladká mouka na obalení
| olej na smažení
| petrželová nať na posypání
| šťáva z 1 citronu
| sůl dle chuti
Postup přípravy receptu Treska po mlynářsku:
Tresku důkladně očistíme, omyjeme a osušíme. Dobře ji osolíme, pokapeme štávou a asi 20 minut necháme odležet. Proležené ryby obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji v pánvi je z obou stran opečeme dozlatova. Opečené maso přendáme do pekáčku. Poklademe vločkami másla, plátky citronu a vložíme do trouby. Při 190 stupních je dopékáme 15-20 minut. Pečené ryby podáváme posypené sekanou petrželkou.
Fotky receptu Treska po mlynářsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!