Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska s bylinkovou omáčkou

fotka Treska s bylinkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Treska s bylinkovou omáčkou:

1 kg filetů tresky  | svazek bylinek - petrželka, kopr, tymián, estragon, řeřicha  | 1 str. česneku  | 1 lžička cukru  | 2 lžíce majonézy  | 125 ml zakys. smetany  | omáčka  | 1/2 citronu  |  grilovací koření  |  koření na ryby  | 50 g másla  |  pepř  | 2 cibule  |  sůl

Postup přípravy receptu Treska s bylinkovou omáčkou:

Zapékací misku vymažeme máslem a poklademe částí oloupané a na plátky nakrájené cibule.
Na cibuli rozložíme okořeněné rybí filety, posypeme je zbytkem cibule a na každý filet položíme kousek másla.
V troubě vyhřáté na 190 °C pečeme asi 30 minut.
Porce servírujeme s částí bylinkové omáčky a zdobíme plátky citrónu.
Příprava studené bylinkové omáčky:
V misce rozmícháme zakysanou smetanu spolu s majonézou a dochutíme cukrem, rozetřeným česnekem a solí.
Nakonec vmícháme jemně nasekané čerstvé bylinky.


Fotky receptu Treska s bylinkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska s bylinkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !