Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Treska v listovém těstě

fotka Treska v listovém těstě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Treska v listovém těstě:

4 filé z tresky  | 50 g žampionů  | svazek kopru  |  šťávu a strouhanou kůru z poloviny citronu  | 8 plátků mraženého listového těsta  | 1 žloutek  |  pepř  |  sůl  | 4 zrnka pepře

Postup přípravy receptu Treska v listovém těstě:

Drobně pokrájené žampiony a posekaný kopr smícháme s kůrou, osolíme a opepříme. Filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme. Plátky rozmraženého těsta rozválíme, napříč na ně položíme po jednom kusu filé, potřeme lžící houbové směsi, přikryjeme dalším plátkem těsta, okraje stiskneme. Těsto prořízneme do tvaru ryby, konec ocasu stočíme jako obal bonbonu, na povrchu lžící vyrýpneme šupiny. Ze zbytků těsta vytvarujeme oči, tlamu, jako oko dáme zrnko pepře. Pečeme potřené žloutkem 20 min. při 220°C.


Fotky receptu Treska v listovém těstě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska v listovém těstě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !