Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.06. 2025
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tuňák po boloňsku

fotka Tuňák po boloňsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tuňák po boloňsku:

800 g tuňáka  | 5 lžic oleje  | 60 g cibule  | 20 g celeru  | 20 g mrkve  | 3 stroužky česneku  | 0,1 l bílého vína  |  sůl

Postup přípravy receptu Tuňák po boloňsku:

Tuňáka omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce, osolíme, opečeme na oleji a přendáme na talíř. Ve zbylém oleji zpěníme cibuli, celer, mrkev a česnek, vše velmi drobně nakrájíme, zalijeme vínem, chvilku podusíme a pak přidáme porce opečené ryby a pomalu dusíme ještě asi 20 minut.


Fotky receptu Tuňák po boloňsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuňák po boloňsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !