Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tuňák po boloňsku

fotka Tuňák po boloňsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tuňák po boloňsku:

800 g tuňáka  | 5 lžic oleje  | 60 g cibule  | 20 g celeru  | 20 g mrkve  | 3 stroužky česneku  | 0,1 l bílého vína  |  sůl

Postup přípravy receptu Tuňák po boloňsku:

Tuňáka omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce, osolíme, opečeme na oleji a přendáme na talíř. Ve zbylém oleji zpěníme cibuli, celer, mrkev a česnek, vše velmi drobně nakrájíme, zalijeme vínem, chvilku podusíme a pak přidáme porce opečené ryby a pomalu dusíme ještě asi 20 minut.


Fotky receptu Tuňák po boloňsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuňák po boloňsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !