Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohová pěna s jahodami

fotka Tvarohová pěna s jahodami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Tvarohová pěna s jahodami:

60 g bílé čokolády  | 100 ml smetany  | 250 g měkkého tvarohu  | 1 lžíce rumu  | 1 pomeranč  | 6 jahod  | 1 lžíce sekaných pistácií  | 2 plátky pomeranče na ozdobení

Postup přípravy receptu Tvarohová pěna s jahodami:

1. Bílou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a necháme zchladnout. Smetanu ušleháme dotuha, přimícháme tvaroh, čokoládu a krém dochutíme rumem (můžeme přidat i moučkový cukr).
2. Pomeranč zbavíme bílé blanky, jahody omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Pomeranč a část jahod rozdělíme do sklenic. Cukrářský sáček naplníme pěnou a nastříkáme na ovoce. Ozdobíme zbylými jahodami a posypeme pistáciemi. Plátky pomeranče rozpůlíme a dáme na okraj slenice.


Fotky receptu Tvarohová pěna s jahodami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohová pěna s jahodami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !