Použité suroviny receptu Tvarohová pěna s jahodami:
60 g bílé čokolády
| 100 ml smetany
| 250 g měkkého tvarohu
| 1 lžíce rumu
| 1 pomeranč
| 6 jahod
| 1 lžíce sekaných pistácií
| 2 plátky pomeranče na ozdobení
Postup přípravy receptu Tvarohová pěna s jahodami:
1. Bílou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a necháme zchladnout. Smetanu ušleháme dotuha, přimícháme tvaroh, čokoládu a krém dochutíme rumem (můžeme přidat i moučkový cukr).
2. Pomeranč zbavíme bílé blanky, jahody omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Pomeranč a část jahod rozdělíme do sklenic. Cukrářský sáček naplníme pěnou a nastříkáme na ovoce. Ozdobíme zbylými jahodami a posypeme pistáciemi. Plátky pomeranče rozpůlíme a dáme na okraj slenice.
Fotky receptu Tvarohová pěna s jahodami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!