Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.03. 2025
Dnes má svátek Františka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohové myši se šlehačkou

fotka Tvarohové myši se šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tvarohové myši se šlehačkou:

250 g tvarohu  | 200 g hladké mouky  | 1 sáček prášku do pečiva  | 6 lžic mléka  | 500 ml oleje  | 3 vejce  | 200 ml smetany ke šlehání  | 1 ztužovač šlehačky  | 2 lžičky mleté skořice  | dle potřeby moučkový cukr

Postup přípravy receptu Tvarohové myši se šlehačkou:

V míse promícháme tvaroh s vejci. Mouku prosijeme s práškem do pečiva a postupně ji přisypáváme ke tvarohové směsi, kam také přiléváme mléko. Suroviny společně zpracujeme ve vláčné těsto. V kastrolku rozehřejeme olej. Pomocí lžíce vykrajujeme z těsta noky-myši a smažíme je z každé strany dozlatova, asi 1 minutu. Před každým nabráním těsta je dobré lžíci namočit do studené vody, těsto se pak nelepí. Usmažené myšky osušíme ubrouskem, zbavíme je tak přebytečného tuku. Šlehačku vyšleháme se ztužovačem. Na závěr pak myši ozdobíme šlehačkou, posypeme skořicí a pocukrujeme.


Fotky receptu Tvarohové myši se šlehačkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohové myši se šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !