Postup přípravy receptu Tvarohové řezy s ovocem a rosolem:
V míse našleháme vejce, cukr, vodu, olej a kakao. Do této směsi přidáme mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme do vymaštěného a hrubou moukou vysypaného pekáče a v mírně vyhřáté troubě pečeme při teplotě 140-180°C po dobu 20-25 minut.
Tvaroh, cukr, rozehřátý tuk a rum utřeme do hladka a tímto krémem potřeme vychladlý korpus, který jsme nechali v pekáči. Na krém položíme buď čerstvé ovoce, omyté a osušené, nebo okapané ovoce z kompotu.
Na závěr zalijeme moučník prochladlým rosolem, který jsme si připravili takto:
Do studené vody rozmícháme puding, cukr a Vitacit a pomalým varem za stálého míchání vaříme minutu. Když rosol ztuhne, nakrájíme moučník na úhledné řezy a před podáváním můžeme ozdobit šlehačkou.
Fotky receptu Tvarohové řezy s ovocem a rosolem:
Fotky vložil: Natural,Vlamape,Vikitorie,Nandiči