Použité suroviny receptu Tvarohové suflé s malinami:
1 pomeranč
| 250 g tvarohu
| 40 g cukru krupice
| 2 vejce
| 60 g cukru moučka
| maliny
| strouhanka
| máslo
| omáčka
| cukru krupice
| 100 ml červeného vína
| maliny
Postup přípravy receptu Tvarohové suflé s malinami:
Žloutky s cukrem krupicí ušleháme ve vodní lázni do pěny. Po částech postupně přidáme tvaroh a pomerančovou kůru. Z bílků a cukru moučky ušleháme tuhý sníh, který zlehka vmícháme do tvarohové směsi. Šest menších zapékacích misek vymažeme máslem, vysypeme strouhankou nebo sekanými ořechy či mandlemi a rozdělíme do nich tvarohovou hmotu. Naplněné formy dáme na pekáč, podlijeme vodou do výšky maximálně 1 cm a dáme 15 minut péct do vyhřáté trouby. Na pánvi necháme zkaramelizovat 3 lžíce cukru, přilijeme víno a přidáme ovoce. Směs za stálého míchání povaříme. Suflé vyklopíme na talířky, přelijeme omáčkou a ozdobíme ovocem.
Fotky receptu Tvarohové suflé s malinami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!