Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohové suflé s malinami

fotka Tvarohové suflé s malinami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Tvarohové suflé s malinami:

1 pomeranč  | 250 g tvarohu  | 40 g cukru krupice  | 2 vejce  | 60 g cukru moučka  |  maliny  |  strouhanka  |  máslo  | omáčka  |  cukru krupice  | 100 ml červeného vína  |  maliny

Postup přípravy receptu Tvarohové suflé s malinami:

Žloutky s cukrem krupicí ušleháme ve vodní lázni do pěny. Po částech postupně přidáme tvaroh a pomerančovou kůru. Z bílků a cukru moučky ušleháme tuhý sníh, který zlehka vmícháme do tvarohové směsi. Šest menších zapékacích misek vymažeme máslem, vysypeme strouhankou nebo sekanými ořechy či mandlemi a rozdělíme do nich tvarohovou hmotu. Naplněné formy dáme na pekáč, podlijeme vodou do výšky maximálně 1 cm a dáme 15 minut péct do vyhřáté trouby. Na pánvi necháme zkaramelizovat 3 lžíce cukru, přilijeme víno a přidáme ovoce. Směs za stálého míchání povaříme. Suflé vyklopíme na talířky, přelijeme omáčkou a ozdobíme ovocem.


Fotky receptu Tvarohové suflé s malinami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohové suflé s malinami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !