Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohové sypané řezy

fotka Tvarohové sypané řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Tvarohové sypané řezy:

Sypká směs:  | 3 hrnky polohrubé mouky  | 1 hrnek cukru krupice  | 1 prášek do pečiva  |  Náplň:  | 3 tvarohy  | cca 10 dkg cukru - podle chuti  | 3 žloutky  | cca 1/2 l mléka  |  hrozinky  | 2/8 másla

Postup přípravy receptu Tvarohové sypané řezy:

Dobře smícháme sypké hmoty. Rozehřejeme si 1/8 másla a rozlijeme po celé ploše pekáče. Stejnoměrně rozsypeme 2 hrnky sypké směsi.
Utřeme 3 žloutky s trochou cukru, přimícháme tvaroh a postupně přidáváme mléko tak, aby byl tvaroh hodně řídký, dosypeme cukr podle chuti a přidáme hrozinky. Vše nalijeme do pekáče na sypkou směs a navrch dosypeme stejnoměrně po celé ploše zbytek sypké směsi (2 hrnky). Rozehřejeme si v hrnečku zbylou 1/8 másla a to po lžičkách rozlijeme navrch.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 160°C dorůžova. Po upečení necháme zchladnout, nakrájíme a podáváme. Před podáváním lze dozdobit šlehačkou a snítkou máty.


Fotky receptu Tvarohové sypané řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohové sypané řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !