Použité suroviny receptu Tvarohovo-pudingový dezert s jahodami:
1 balení jahodového pudingu
| 250 g tvarohu
| 500 ml mléka
| cukr
| kakao nebo čokoládu
| piškoty
| kompot
Postup přípravy receptu Tvarohovo-pudingový dezert s jahodami:
Z mléka, pudingového prášku a cukru uvaříme puding a za stálého míchání vychladíme ve vodní lázni. Cukru dáváme podle chuti, jak je kdo zvyklý. Uvařený puding ušleháme s tvarohem a příp. ještě dosladíme. Do poháru narovnáme piškotym, na ně dáme jahody a zalijeme vzniklou směsí. Navrch posypeme kakaem nebo strouhanou čokoládou a dáme vychladit. Místo jahod mohou být maliny nebo jakýkoli jiný kompot a jiný puding.
Fotky receptu Tvarohovo-pudingový dezert s jahodami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!