Postup přípravy receptu Tvarohovo - pudinkový nepečený moučník:
Z kompotu slijeme šťávu a dle potřeby doplníme vodou na 250 ml, když je třeba dosladíme, ohřejeme zhruba na 55°C a rozpustíme 10 g želatiny, necháme zchladnout, přidáme mandarinky. Stačí rozpustit jen v polovině šťávy a pak smíchat, ať nemusíme ohřívat celé množství. Větší umělohmotnou formu vhodnou na nepečené moučníky velmi jemně vymažeme olejem a vlijeme kompot s želatinou a dáme ztuhnout. Uvaříme si pudink z 500 ml mléka, 1 vanilkového pudinku a vanilkového cukru, odstavíme, občas promícháme, používám ho pak ještě teplý. 200 ml mléka zahřejeme zhruba na 55°C a rozpustíme v něm 25 g želatiny, necháme trochu prochladnout. Pak si vyšleháme tvaroh, pudink, cukr dle potřeby, rum, mléko s rozpuštěnou želatinou a nakonec už jemně vmícháme ušlehanou šlehačku. Vlijeme do formy na ztuhlou mandarinkovou vrstvu a poklademe piškoty, nebo řezy z piškotové rolády.Piškoty si taky můžeme slepit marmeládou a použít. Dáme pořádně ztuhnout a vyklopíme.