Použité suroviny receptu Tvarohový krém s jablky a pomeranči:
4 středně velká jablka
| 3 lžíce ovocného cukru
| 1 lžička skořicového cukru
| 2 pomeranče
| 50 ml vody
| 250 g měkkého tvarohu
| dlouhé cukrářské piškoty
Postup přípravy receptu Tvarohový krém s jablky a pomeranči:
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nastrouháme je nahrubo a dáme do hrnce. Přidáme ovocný a skořicový cukr, na malé kousky nakrájené pomeranče, vodu a vše na mírném plameni dusíme pod pokličkou asi 7 minut. Pak ovocnou směs smícháme s měkkým tvarohem a podáváme v miskách s dlouhými piškoty.
Fotky receptu Tvarohový krém s jablky a pomeranči:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!