Postup přípravy receptu Tvarohový krémovník:
Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto, které dáme na chvilku odpočinou a připravíme si troubu vyhřátou na 180 stupňů. Připravíme náplň a to tím, že vše na náplň se smíchá dohromady. Já to dělám šlehačem, aby byl ten tvaroh hladký a nebyly v náplni hrudky. Nelekněte se je to hodně řídké. Potom na vymaštěný a vysypaný vyšší plech rozložím těsto i trochu do stran (dělám to rukou, namočené v mouce) hodně na tenko, protože těsto hodně vyběhne, naliji na to náplň a dám péct na 40 minut do vyhřáté trouby. Mám horkovzušnou,kterou ihned zapínám, ale i tak to těch 40 minut potřebuje, aby náplň ztuhla. Tak pět minut před koncem vyšlehám tuhý sníh do kterého vešlehám krystalový cukr. Krystalový proto, že na konci pečení to udělá navrchu takové krystalky. Vyndám pekáč z trouby, pomažu celý sněhem a dám asi na 10 minut zpět do trouby a nechám sníh zrůžovět.