Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohový medulánek s mandlovým křupáním

fotka Tvarohový medulánek s mandlovým křupáním
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Tvarohový medulánek s mandlovým křupáním:

360 g polohrubé mouky  | 300 ml mléka  | 250 g polotučného tvarohu  | 200 g tuku na pečení  | 2 ks středně velkých banánů  | 4 lžíce medu+na ozdobu  | 2 ks žloutků  |  mandlové lupínky na ozdobu  | špetka soli

Postup přípravy receptu Tvarohový medulánek s mandlovým křupáním:

Tuk na pečení rozpusťte a rozšlehejte s mlékem, tvarohem, medem a žloutky. Přidejte mouku se špetkou soli a promíchejte směs do hladkého těsta. Přidejte plátky banánů a opatrně promíchejte. Směs nalijte do vymazané koláčové formy o průměru asi 28 cm a pečte při 200 °C asi 30 minut dozlatova. Nechejte vychladnout 30 minut a servírujte medulánek nejlépe ještě teplý, posypaný mandlovými lupínky a pokapaný medem.


Fotky receptu Tvarohový medulánek s mandlovým křupáním:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohový medulánek s mandlovým křupáním
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !