Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarožák

fotka Tvarožák
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Tvarožák:

3 hrnky polohrubé mouky  | 1 hrnek cukru krupice  | 1 ks prášek do pečiva  | 3 ks tvarohy (náplň)  | 1 hrnek cukru (náplň)  | 3 ks vejce (náplň)  | 1 ks vanilkový cukr (náplň)  | 1/2 l mléka (náplň)

Postup přípravy receptu Tvarožák:

Mouku s cukrem a práškem do pečiva smíchat, plovinu vysypat na hluboký plech a lžící rovnoměrně urovnat. Na to nalít náplň rozmíchanou mixerem. Na náplň rovnoměrně nasypat druhou polovinu mouky s cukrem a práškem. Vrch polít polovinou rozpuštěného másla. Péct na 170 stupňů cca 50 minut.


Fotky receptu Tvarožák:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarožák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle