Vložil: | Martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Tyrolská játra s rajčatem:
500g vepřových jater
| 1/2l mléka
| 50g anglické slaniny
| 10 hřebíčků
| 2cm citronové kůry
| 1sálek vývaru
| kousek celé skořice
| 0,1l bílého vína
| 0,1l kyselé smetany
| sůl,olej na opečení
| 3ks rajčete
Postup přípravy receptu Tyrolská játra s rajčatem:
Játra vcelku prošpikujeme slaninou,zapícháme hřebíčky,citronovou kůru a skořici.Na hodinu je namočíme do mléka.Potom játra vcelku opečeme po obou stranách na oleji,podlijeme vývarem a necháme dusit.Nakonec přidáme víno a smetanu.Játra nakrojíme na porce,přelijeme omáčkou a podáváme s hranolky.Ozdobíme rajčetem.
Fotky receptu Tyrolská játra s rajčatem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!