Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Úhoř marinovaný

fotka Úhoř marinovaný
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Úhoř marinovaný:

1 kg úhoře  | 1 dl žlutého vína  | 5 lžic česnekového oleje  | 2 dkg máčeného zázvoru  | 1 lžíce octa  | 1 cibule  |  chilli papričky, sůl

Postup přípravy receptu Úhoř marinovaný:

Vykuchaný a stažený úhoř nakrájíme na dílky asi 5 cm dlouhé. Každý dílek nařízneme několika mělkými zářezy a dáme marinovat do žlutého vína. Necháme okapat a osmažíme na česnekovém oleji. Úhoře z pánve vyndáme a přidáme na plátky krájený máčený zázvor, krátce osmahneme a přidáme cibuli, několik chilli papriček, lžíci octa a sůl. Přidáme osmahnuté maso a povaříme. Po 24 hodinách marinování můžeme již úhoře podávat.


Fotky receptu Úhoř marinovaný:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Úhoř marinovaný
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles