Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Úhoř marinovaný:
1 kg úhoře
| 1 dl žlutého vína
| 5 lžic česnekového oleje
| 2 dkg máčeného zázvoru
| 1 lžíce octa
| 1 cibule
| chilli papričky, sůl
Postup přípravy receptu Úhoř marinovaný:
Vykuchaný a stažený úhoř nakrájíme na dílky asi 5 cm dlouhé. Každý dílek nařízneme několika mělkými zářezy a dáme marinovat do žlutého vína. Necháme okapat a osmažíme na česnekovém oleji. Úhoře z pánve vyndáme a přidáme na plátky krájený máčený zázvor, krátce osmahneme a přidáme cibuli, několik chilli papriček, lžíci octa a sůl. Přidáme osmahnuté maso a povaříme. Po 24 hodinách marinování můžeme již úhoře podávat.
Fotky receptu Úhoř marinovaný:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!