Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Úhoř po florentinsku:
1 úhoř
| 80 g oleje na smažení
| 0,5 dl olivového oleje
| 1 dl bílého vína
| podle chuti: česnek, strouhanka, mletý pepř, bobkový list, sůl
Postup přípravy receptu Úhoř po florentinsku:
Úhoře nakrájíme na porce, osolíme a opepříme. Obalíme ve strouhance a pečeme na oleji do zlatova. Hotové vyjmeme. V ohnivzdorné misce zahřejeme olivový olej, osmahneme na plátky nakrájený česnek, přidáme bobkový list a porce úhoře. Podlijeme vínem, trochou vody nebo rybího vývaru a pečeme v troubě do měkka.
Fotky receptu Úhoř po florentinsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!