Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzená pečeně s hrachovou kaší

fotka Uzená pečeně s hrachovou kaší
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Uzená pečeně s hrachovou kaší:

400 g sušeného hrachu  | 1 svazek polévkové zeleniny  | 2 cibule  | 1 kg uzené vepřové rolky  | 10 ml červeného vína  | 1-2 lžíce hladké mouky  | dle chuti: sůl a pepř  | 30 g másla

Postup přípravy receptu Uzená pečeně s hrachovou kaší:

Promytý hrách namočíme do 1 l vody přes noc. Očistíme polévkovou zeleninu a drobně ji nakrájí­me. Nasekáme cibuli. Přidáme k namočenému hrachu a vaříme asi 45 min. v nevyměněné vodě. Troubu předehřejeme na 200 °C, vložíme vy­maštěný pekáč s uzeným masem a pečeme zhruba 45 min. Jakmile začne pokrm hnědnout, polijeme ho troškou vody. Zbývající cibuli rozčtvrtíme a po 20 min. peče­ní přidáme k masu. Pečené měkké uzené maso vy­jmeme. Výpečenou šťávu rozředíme troškou vody, zjemníme vínem a zahustíme moukou. Prolisujeme vařený hrách se zeleninou. Hrachovou kaši osolíme, opepříme a dáme na ro­zehřáté máslo.


Fotky receptu Uzená pečeně s hrachovou kaší:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzená pečeně s hrachovou kaší
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !