Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Uzené maso s lepenicí

fotka Uzené maso s lepenicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Uzené maso s lepenicí:

1/2 kg uzené krkovičky  | 1 cibule  | 2 lžíce sádla  |  kmín  | 1/2 kg brambor  | 300 g kys. zelí

Postup přípravy receptu Uzené maso s lepenicí:

Maso vložíme do pekáčku se sádlem a cibulí rozkrájenou na osminky, posypeme kmínem, podlijeme vodou a dáme péct. Nesolíme, maso už je dost slané. Zelí podlijeme vodou a uvaříme. Oloupané a nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě. Z uvařeného zelí slijeme přebytečnou vodu, brambory také scedíme, ale trochu vody si necháme stranou. Uvařené brambory rozšťoucháme, pak je smícháme se zelím a vše ještě dobře promícháme. Podle potřeby přidáme trochu vody slité z brambor. Směs by měla být hustá přibližně jako bramborová kaše.




Fotky receptu Uzené maso s lepenicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené maso s lepenicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !