Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené s povidlovou omáčkou

fotka Uzené s povidlovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Uzené s povidlovou omáčkou:

600 g uzená plec  | 2 lžíce máslo  | 2 lžíce hladká mouka  | 120 g švestková povidla  |  sůl  |  cukr, skořice, hřebíček

Postup přípravy receptu Uzené s povidlovou omáčkou:

Uzenou plec uvaříme doměkka a vyjmeme. Ve vývaru /asi třičtvrtě litru/ rozvaříme švestková povidla, okořeníme skořicí a hřebíčkem. Z másla a mouky připravíme na pánvi světlou jíšku a zamícháme ji do vývaru. Necháme povařit asi 10 minut a podle chuti dochutíme solí a cukrem.



Vařenou plec nakrájíme na plátky a přeléváme povidlovou omáčkou. Jako příloha se hodí houskové nebo bramborové knedlíky.


Fotky receptu Uzené s povidlovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené s povidlovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles