Použité suroviny receptu Uzené se zeleninou v alobalu:
4 plátky uzené kotlety
| na potření kremžská hořčice
| na potření plnotučná hořčice
| 4 plátky šunky
| 4 plátky anglické slaniny
| 1 větší balení žampionů sterilovaných
| 1balení hrášku (sterilovaného)
| 1 balení kukuřice (sterilované)
| 1 lžička Knorr Aromat
| 1 lžička pepře
| 1 lžíce mleté sladké papriky
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Uzené se zeleninou v alobalu:
Postup:
Kotletu vykostíme, naklepeme a vložíme do pekáčku, který jsme vystlali alobalem. Alobal potřeme olejem. Kotletu opepříme, poprášíme mletou paprikou a Knorr Aromatem. Pak potřeme Kremžskou hořčicí Hellmann´sa položíme plátek šunky. Šunku potřeme Plnotučnou hořčicí Hellmann´s (obě hořčice dáváme v silnější vrstvě). Posypeme cibulí nakrájenou na půlkolečka, na to položíme plátek anglické slaniny. Pekáček zasypeme žampiony, hráškem a kukuřicí. Ještě polijeme olejem, uzavřeme alobal a dáme péci do trouby na 1h při 200 st.C. Příloha: vařené brambory.
Fotky receptu Uzené se zeleninou v alobalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!