Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Václavky v omáčce z červeného vína

fotka Václavky v omáčce z červeného vína
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Václavky v omáčce z červeného vína:

300 g václavky  | 4 lžíce olej  | 2 cibule  | 1 špetka sůl  | 2 lžičky cukr  | 30 g mouka  |  2 dcl víno červené  | 2 ks hřebíček

Postup přípravy receptu Václavky v omáčce z červeného vína:

Odřezané kloboučky václavek spaříme. Na polovině oleje pomalu dusíme nakrájenou cibuli, přidáme houby, osolíme a dusíme 15 min.
Na zbývajícím oleji do hněda opražíme cukr, přidáme mouku, nekolikrát promícháme a zalijeme vínem. Omáčku okořeníme hřebíčkem a je-li třeba, dosolíme. Pak vaříme dalších 10 min, načež vložíme připravené houby.
Prý podáváme s bramborem k vařenému hovězímu masu, ale to se mi zdá být dosti barbarské. Každý dle chuti.


Fotky receptu Václavky v omáčce z červeného vína:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Václavky v omáčce z červeného vína
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !