Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vanilkový meloun

fotka Vanilkový meloun
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Vanilkový meloun:

1 cukrový meloun  | 12 malin  |  máta  | náplň 1  | 4 lístky želatiny  | 5 lžic cukru  | 250 ml bílého vína  | náplň 2  | 8 lístků máty  | 100 g malin  | omáčka  | 500 ml mléka  | 1 bal. vanilkové omáčky  |  likér

Postup přípravy receptu Vanilkový meloun:

Meloun rozkrojíme na půlky a lžičkou vydlabeme zrníčka. Želatinu namočíme do vody, necháme ji nabobtnat a pak ji vymačkáme. Na malém plameni želatinu rozpustíme, odstavime a vmícháme víno a cukr. Směs necháme mírně vychladnout.

Kuličky malin a mátové lístky rozdělíme do půlek melounů, zalijeme vinnou směsí a v chladu necháme alespoň 3 hodiny tuhnout.

Vanilkovou omáčku připravíme podle návodu na obalu a necháme vychladnout. Místo části mléka můžeme použít smetanový koňak nebo banánový likér.

Každou půlku melounu rozřízneme na čtyři dílky, po dvou je dáme na dezertní talíře a podlijeme omáčkou. Vanilkový meloun ozdobíme malinami a snítkou máty.


Fotky receptu Vanilkový meloun:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vanilkový meloun
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !