Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Velikonoční tvarohový bochánek

fotka Velikonoční tvarohový bochánek
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Velikonoční tvarohový bochánek:

25 dkg tvarohu  | 15 dkg cukru krystal  | 15 dkg hery  | 1 balení vanilkový cukr  | 2 ks vajíčka  | 35-40 dkg hladké mouky  | 15 dkg směsi rozinek, ořechů, loupaných mandlí  | 1 balení prášek do pečiva  |  + rozšlehané vajíčko na potření a 1 lžíci sekaných mandlí na posypání

Postup přípravy receptu Velikonoční tvarohový bochánek:

V míse ušleháme vajíčka s cukrem, vanilkovým cukrem a Herou. Poté vešleháme tvaroh, prášek do pečiva a vmícháme mouku. Nakonec vmícháme směs rozinek (mohou být namočené v rumu), ořechů a loupaných mandlí. Z těsta vytvoříme kuličku, kterou přeneseme na pečící papír na plech, poté ji potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme sekanými madlemi. Velikonoční tvarohový bochánek upečeme v předehřáté troubě.


Fotky receptu Velikonoční tvarohový bochánek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Velikonoční tvarohový bochánek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !