Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.09. 2024
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová játra po asijsku

fotka Vepřová játra po asijsku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřová játra po asijsku:

500 g vepřových jater  | 250 g rýže  | 250 g cibule  | 70 g tuku  | 1 lžíce hladké mouky  | 2 banány  | 125 g masového vývaru  | 125 g sladké smetany  |  pepř  | 1 lžička karí koření  |  pálivá paprika  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřová játra po asijsku:

Rýži uvaříme ve 2 litrech osolené vody, scedíme a necháme okapat. Plátky cibule orestujeme na polovině tuku. Ochutíme solí, pepřem, karí kořením a paprikou.
Játra nakrájíme na tenčí plátky, orestujeme na zbylém tuku, poprášíme moukou, přilijeme bujon, smetanu a povaříme. K játrům přimícháme rýži i orestovanou cibuli.
Banány nakrájíme, na trošce másla rychle opečeme a každou porci obložíme.


Fotky receptu Vepřová játra po asijsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová játra po asijsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles