Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřová krkovička zapečená v bramborové kaši

fotka Vepřová krkovička zapečená v bramborové kaši
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Vepřová krkovička zapečená v bramborové kaši:

4 porce vepř. krkovice  | 1 lžíce másla  | 1 vejce  |  sůl  | 200 g eidamu  | 300 ml mléka  | 8 velkých brambor  |  tuk  |  mletý kmín  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Vepřová krkovička zapečená v bramborové kaši:

Brambory pokrájíme na malé kousky, vložíme do vroucí osolené vody a vaříme do měkka. Když jsou měkké, slijeme je, přidáme teplé mléko, máslo a vyšleháme kaši. Do zchladlé kaše vmícháme syrové vejce.
Vepřovou krkovici zbavíme kosti, osolíme, okmínujeme a na oleji opékáme z každé strany po 6 minutách. Nenaklepáváme. Sýr nastrouháme.
Pekáč vymastíme a vysypeme strouhankou.
Na dno dáme vrstvu bramborové kaše, na tu rozložíme opečenou krkovici, kterou zakryjeme zbylou kaší. Navrch nasypeme strouhaný sýr a dáme do trouby zapéci, dokud sýr nezrůžoví.



Fotky receptu Vepřová krkovička zapečená v bramborové kaši:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová krkovička zapečená v bramborové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !